Kaisas blogg

Nå er det bare en uke igjen til vi begynner turen, det er alt for kort tid!!!! Jeg har tre tegnigner jeg har begynnt på i pscs6 og VIL bli ferdig før vi drar herfra!!!!!!

Uansett, beklager at jeg ikke har begynt å skrive noe her før nå, men jeg synes det er litt kjedelig å sitte og skrive noe på en ipad… Heller på pc.

Jeg gruer meg til å dra herfra og ikke se pappa og Pusi (spesielt Pusi) på en lang stund, og alle vennene mine:,(. Jeg gruer meg også til å bli solbrent, for det kan jeg vedde tegnebrettet mitt på at jeg blir>:( og alle flyturene, de bråker og tar så lang tid >:P også er det så dumt at vi må dra fra mørketida… Det er jo den beste tida på året, ingen sol som skinner på deg når du prøver å sove, kaldt og godt, masse nordlys og slikt, og digre snøhauger å klatre på >:) kommer til å savne det:,(

Jeg gleder meg til å dra til tiger templet og de der tingan……….. Og til å bade på stranda og snorkle og slikt. Jeg gleder meg også til å få se hvordan det er i de forskjellige landene, det er jo helt annerledes natur der, og det skal jeg se om jeg kan få øvd meg på å tegne.
Hver dag vi er borte skal jeg tegne en tegning for hver dag… Hvis jeg gidder:)
Jeg vet ikke hva jeg skal skriv mer nå, men jeg kan skrive mer senere……… Hade:)

Kaisa og Pus
Kaisa og Pus

17 kommentarer

  1. Kommer til å savne deg så sykt mye! Håper dokker får en fin tur og beklager at jeg ikke ble å komme denne helga… 🙂 Hilsen din aller beste venn ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s