Mosquito defence

Myggarmband
Myggarmband

Forbereder oss stadig til reisen, og siste tilskuddet til oppakning fant jeg på Gatwick Airport, i en butikk som selger reiseeffekter. Armbånd og ankelbånd til å holde myggen unna!!! Er fra myggholet Karasjok hvor store svarte svermer med mygg angriper hvis man skulle våge seg en tur i skogen. Har aldri hørt om eller sett armbånd som holder mygga unna før, men er helt klar for å prøve noe nytt. Så det ble tre sett med armbånd og ankelbånd som i følge bruksanvisninga varer i 14 dager når man først tar de på. Vi får teste om det virker, og i så fall vil kanskje storfiskeren der hjemme vil bruke sånne neste sommer på laksefiske.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s