Norsk luftambulanse

image Vi har i forkant av reisen meldt oss inn i Norsk Luftambulanse. Det geniale med dette er at vi har et telefonnr vi kan ringe når som helst på døgnet hvis vi er blitt syke eller skadet. Dermed kan vi få råd og tips om hva vi skal gjøre, hvor nærmeste sykehus ligger osv. Hvis det er snakk om alvorlige skader og evt. operasjon kan Norsk Luftambulanse sende helsepersonell som skal ivareta oss og i verste fall organisere hjemtransport. Betryggende spør du meg.

Norsk Luftambulanse har også en app for utenlandsreiser som man kan laste ned. Før reisen legger man inn hvilke land man skal til og dato. Da får man beskjed hvis noe skulle skje i landet man er i. Var i England i forrige uka, og hadde lagt det inn i appen. Fikk første dagen beskjed om at det hadde vært stor kjedekollisjon i Manchester, og at veien var stengt de neste timene. Så dette funket. Tror det skal gi beskjed om store ulykker, naturkatastrofer, opptøyer osv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s