Regnværsdag

image

I dag våknet vi opp til et pøsregn og litt torden, og masse myggstikk😭. Vi gikk å spiste frokost så fort vi kunne men vi var ikke ferdig før et kvarter etter at de hadde stengt. På grunn av været ble vi inne og slappet av og gjorde masse lekser.

Klokka to ringte vi taxi og dro til byen for å ta ut penger. De fire første bankautomatene vi kjørte til hadde ikke strøm, så drosjesjåføren måtte kjøre oss halv kilometer til nærmeste minibank. Etterpå gikk vi til en liten pannekake sjappe som Isak hadde sett på vei til minibanken. Det var fryktelig lite og trangt, og vi måtte dele bord med noen andre folk (de røyka😖) og det var fylt av fluer som summa rundt opp på maten til folk og var veldig innpåsliten. Vi bestilte pannekake med sjokoladesaus på.

Etterpå skulle vi gå hjemover. Vi stoppet innom et apotek for å få noe for myggstikkene og en sjampo. Mamma kjøpte en sarong (et slags pledd eller skjerf) og vi dro på en liten gatebutikk og kjøpte snorkelmaske til meg og Isak og en bademadrass og et slags baconsnacks. Jeg kjøpte meg også en ny, kjempefin, blå bikini. Vi fortsatte å gå hjem. Turen hjem fra da vi begynte å gå fra pannekake sjappa tok en time.

Da vi kom hjem måtte jeg og Isak springe på do. Etterpå skiftet vi til badetøy og fikset snorkelmaskene og tok med oss det vi kom til å trenge på stranda. Det var ikke en eneste manet å se. Vi dykket og holdt på i en halvtime og sola hadde gått ned tjue minutter før. Vi dro på rommet igjen og hvilte. I åttetida gikk vi ned til strandresturangen til resorten vår. Jeg spiste noen himmelske nudler med biff og samme med mamma, mens Isak tok en hamburger. Klokka ni var vi ferdige med maten og gikk opp på rommet igjen. Vi gjorde litt mer lekse og facetimet litt med pappa. Nå skal vi legge oss.

1 kommentar

 1. ok kaisa

  da håper vi du er på føttene igjen
  du veit
  ei lita opprenskning er ikke bare ille
  sjøl om du sikkert følte deg ganske dårlig

  det er bra dere får snakka med vietnameserne
  vi i vesten har litt å ta igjen der
  for 45 år siden sprang norske tenåringer rundt i gatene og ropte «bomb hanoi», men det kan ann kristin fortelle dere mer om

  så var det bra at dere hadde ei flott jul

  i stavanger feirer vi hjemme
  mens noen sjølsagt reiser på fjellet
  og nå ser det ut til å bli litt kaldere også
  så du får hilse isak og si at nå
  reiser ungene her i skibakken
  og hestene går tilbake i kjøleskapet
  …….pfrrro-o-o-o-o

  ikke fru jacobsen
  hilser

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s