Ansikt til ansikt med kjemper

image

Bayontempelet gjorde inntrykk på oss. Det ble bygget sent på 1200-tallet av kongen Jayarvarman VII, og er et buddhistisk tempel som i dag inneholder 37 tårn. De fleste av tårnene har ett eller flere kjempeansikter som pryder tårnene. Vi følte oss små der vi sto ansikt til ansikt med disse kjempene. Vi kom hit i tolv tida, altså mens sola stekte på det mest intense. Det var bare utholdelig i skyggen. Så selv om tempelet var utrolig spennende å vandre rundt i, med nye ansikter og overraskelser rundt hvert hjørne, så måtte vi kaste inn håndlet etter en stund. Jeg skulle gjerne gått lenger her, men må innrømme at svømmebassenget på hotellet fristet også meg i denne varmen, og vi dit!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s