Norge kjent i Kambodsja

image

Tro det eller ei, men Norge er kjent for mange i Kambodsja. Og hva er vi kjent for tro? Ikke olje, ikke fisk, ikke Telenor, ikke Nobels fredspris, men Jotun maling!!! Overalt så vi reklameskilt for Jotun maling. Ikke små pingleskilt som vi ser hjemme, Nei, store skilt på stativer høye som hus. Og som reklame bak på mange tuktuker som kjørte omkring både i Phnom Penh og Siem Reap. Hadde ikke trodd vi skulle bli glad for å se reklame for norsk maling, men det ble vi!

Med slagordet: It protects your properties, – er det mange her som tyr til Jotun maling når husene på stylter skal males, og her som i Vietnam, er de glade i farger, og gjerne blått og grønt i kombinasjon. Veldig fint syns vi!

image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s