Budsjett

Det er ingen tvil om at en 10 ukers tur for 3 personer vil koste mye. Planlegging og sparing til turen har foregått i nesten ett år når vi legger avsted. Jeg var heldig og fikk en pengepris på jobben i desember i fjor, som ble et første bidrag til turen. Var snar med å bestille flybilletter og opphold i Kina da, og fikk rimelige billetter, 8200 kr for tre. Siden har jeg lagt av en fast sum i måneden, og har knepet inn på alt som ikke er «nødvendig». Har også betalt vaksiner , visum og overnattingssteder i løpet av året. Utgiftene til vaksiner er store, og greit å spre ut over tid.

Returen vår fra Bangkok ble bestilt da Norwegian la ut rimelige billetter til Bangkok, 7900 kr for oss tre. Det samme gjaldt flyturen tur-retur Tromsø-Oslo. Da Norwegian hadde kampanje fikk vi billetter til 800 kr tur- retur pr. Pers.

Jeg tar ikke ut permisjon, men sparte 2 uker ferie i fjor som er overført til i år. Tok ut 2 uker ferie i sommer, og har da enda 5 uker ferie (+ avspasering) som tas ut før jul. Etter jul bruker jeg 3 uker av neste års ferie. Dermed har jeg lønn utbetalt under hele reisen, og «lommepengene» sikret.

Tilbake

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s