Kaisas blogg

Nå er det bare en uke igjen til vi begynner turen, det er alt for kort tid!!!! Jeg har tre tegnigner jeg har begynnt på i pscs6 og VIL bli ferdig før vi drar herfra!!!!!!

Uansett, beklager at jeg ikke har begynt å skrive noe her før nå, men jeg synes det er litt kjedelig å sitte og skrive noe på en ipad… Heller på pc.

Jeg gruer meg til å dra herfra og ikke se pappa og Pusi (spesielt Pusi) på en lang stund, og alle vennene mine:,(. Jeg gruer meg også til å bli solbrent, for det kan jeg vedde tegnebrettet mitt på at jeg blir>:( og alle flyturene, de bråker og tar så lang tid >:P også er det så dumt at vi må dra fra mørketida… Det er jo den beste tida på året, ingen sol som skinner på deg når du prøver å sove, kaldt og godt, masse nordlys og slikt, og digre snøhauger å klatre på >:) kommer til å savne det:,(

Jeg gleder meg til å dra til tiger templet og de der tingan……….. Og til å bade på stranda og snorkle og slikt. Jeg gleder meg også til å få se hvordan det er i de forskjellige landene, det er jo helt annerledes natur der, og det skal jeg se om jeg kan få øvd meg på å tegne.
Hver dag vi er borte skal jeg tegne en tegning for hver dag… Hvis jeg gidder:)
Jeg vet ikke hva jeg skal skriv mer nå, men jeg kan skrive mer senere……… Hade:)

Kaisa og Pus
Kaisa og Pus

1 kommentar

  1. Hei kaisa, jeg gruer meg til du skal reise men det er vertfall bra at vi har Skype og Andre plasser vi kan chatte, kos deg på turen beste jenta miii <3<3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s