Hvor ender vi?

«En god reisende har ingen faste planer og vet ikke hvor han ender,» skrev den kinesiske vismannen Laozi, som levde for mer enn to tusen år siden

Vi er nok ikke noen gode reisende, ifølge Laozi. Vi har planlagt hele reisen med fly, tog, buss og overnattinger. Klarer ikke å være så planløs når jeg reiser med barna. Må vite at vi har en plass å sove hver natt, og vil vite hva vi kommer til. Vi har også en del ferdige turer vi skal på med guide og hele pakka, all inclusive nær sagt. MEN vi har mange plasser vi kommer til uten å ha lagt noen faste planer. Steder hvor vi blir en stund, og som vi har lest om. Så kan vi ta det litt etter vær og vind og hva vi føler for, så litt fleksibilitet likevel. Er spent om dette vil fungere bra for oss. Vi har med andre ord faste planer, med litt innlagt fleksibilitet, men vet hvor vi ender til slutt.

2 kommentarer

  1. Æ må nok en gang bare si at æ beundrer dæ 🙂
    Skal følge med dåkker på reisa fra stua vår 😉
    Ønsker dåkker en fantastisk tur 🙂

    1. Takk for det. Siste innspurt nå med å få ting klar til torsdag. Og gleder meg veldig til å komme til Beijing og møte Cindy som vi skal bo hos. Har hatt mye kontakt med henne. Hvor var det forresten dere brukte å bære i Thailand. Vi skal være i øst, Koh Chang, på grensa til kambodsja. Har dere vært der? Klem Ann k

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s