Gardermoen

Jaha… Nå er vi på Gardermoen flyplass utenfor Oslo og det er umulig å puste her:( for et fryktelig sted… Lungene mine er ødelagt>:( jeg gleder meg til å dra herfra og værre skal det visst bli (i følge mamma) i Beijing. Så… Ja, nå er vist Beijingturen også ødelagt:( man kan jo ikke være utenfor uten å få pusteanfall. Får håpe at det ikke er noe sånn resten av turen. Hotellrommet er ikke så ille heller… De har satt et sokke-stativ til å sette sokker på, og det er veldig høyt under taket her. Men da vi gikk inn på rommet her ble jeg fryktelig skremt, TV-en skrudde seg på og begynte å prate til oss, og da skvatt jeg veldig høyt, jeg vedder på at hele hotellet hørte det………………… Pinlig!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s