Reisestart

En reise på tusen mil begynner med ett skritt

image

Så har også vi tatt vårt første skritt på den lange reisen. Det var med klump i halsen vi sto på flyplassen i Tromsø og tok farvel med Geir Tore. Tenkte på at nå blir det lenge til vi ses i Thailand i januar, og mye vil skje i mellomtida. Dro ut tida i det lengste, men til slutt var alle andre gått ombord, og vi tre var de eneste som sto igjen. Måtte svelge tungt noen ganger da vi gikk ombord i flyet. Kommer til å savne Geir Tore mye. måtte til slutt riste det av, og se fremover mot eventyret som venter!!! Nesten ett års sparing og planlegging er nå i ferd med å realiseres. fantastisk!

Er forresten kjempeglad for at dette lar seg gjøre. Det er vel ikke alle samboere/ektemenn som hadde vært så positiv til å sleppe hele familien avgårde på tur. Så takk til Geir Tore som lar oss dra, og som har støttet oss hele veien på dette. Og takk til mange av de rundt oss, som har oppmuntret og gitt gode tips i planlegginga av turen; familie, venner og kolleger. Takk til Janne som har hjulpet med bloggen. Takk til lærere ved begge skolene som har hjulpet oss med å lage et opplegg for Isak og Kaisa. Takk til Vaksinasjonskontoret som har veiledet oss i forhold til sykdommer og vaksiner. Takk til Rind som har holdt oss med selskap under all vaksinering. Takk til Mary som har sendt med en spennende bok om Kina og som har utstyrt oss med diverse utstyr.  Takk til mora mi som har hjulpet på mange måter. Takk til Katri og Sjur som har utstyrt oss med reisehåndbøker, og takk til Simon som heier på sidelinja! Takk til jobben min som lar meg reise og bli så lenge borte, og ikke minst takk til onkel Knut som har tatt sin tørn på Kinas visumkontor i Oslo, ikke bare en gang, men flere ganger.

Lurer forresten på hvor langt vi blir å reise? Er elendig med tall og avstander, så dette må overlates til ekspertene å finne ut av… Anyone?

2 kommentarer

  1. Hei Ann Kristin! Your travel distances (with a few guesses) travelling Tromsø – Oslo – Berlin – Beijing – Guilin – Hanoi – rundt omkring – Hanoi – Ho Chi Minh – Phu Quoc – Mekong Delta – Phnom Penh – Angkor – Koh Mak – Bangkok – Oslo – Tromsø are roughly as follows: 1150 + 839 + 7365 + 1724 + 655 + 300 + 300 + 1147 + 100 + 100 + 100 + 233 + 200 + 250 + 8683 + 1150 = 24,296 kilometres (15,096 miles), using the City Distance Tool on http://www.geobytes.com. Fortsatt god tur! Mary.

  2. Hei Mary! Det høres langt ut. Vi kom til beijing for noen timer siden, og er innstallert hos Cindy og mannen nick. Veldig koselige folk! Og koselig plass å bo! Tror vi får det bra her. Traff Fred Inge i går, stor gjensynsglede. Han ble kjempeglad for kort fra deg, som han skulle lese når han kom hjem. Skulle hilse deg MASSE! Klem Ann k

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s