Mellomlanding Berlin

Vel, på turen til Beijing stoppet vi i Berlin, flybytte med åtte timers stopp. Så da var det duket for gjenforening med en god venn og tidligere kollega, Fred Inge, som bor i Berlin. Han møtte oss på flyplassen, stor gjensynsglede! Både for meg og ikke minst ungene, som ikke har sett Fred Inge på nesten to år. Hadde med klippfisk og hilsninger fra kollegaer, og venner, og venneparet som ble kjent med Fred Inge da vi var i Berlin i februar. Tida gikk fort, og så var det tid for enda et farvel. Artig å treffe folk, men kjipt å ta farvel. Vi ruslet ombord på flyet og startet på neste etappe til Beijing…berlin

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s