«Ønsker du å se…

«Ønsker du å se hva som har skjedd de siste tredve år i Kina, reiser du til Shanghai. Ønsker du å skjønne hva som har skjedd de siste tre hundre årene, drar du til Beijing, men om du ønsker å oppleve hvordan Kina har endret seg de siste tre tusen årene, besøker du Xi’an». Kinesisk ordtak.

Det ble Beijing for vår del, og planen var at vi skulle rett videre til Hanoi i Vietnam, men fant ut midt i planlegginga at det var for galt å reise med toget gjennom det vakre området ved Guilin/Yangshuo uten å stoppe for å se det legendariske karstklippeområdet. Så da ble det lagt inn en reisestopp på 6 dager her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s