Ut på Safari

imageJaha. Da var vi i Saigon💩. I dag sto vi opp klokken 08:00. Vi skulle bli hentet klokken 09:00 av en mann. Kjøreturen skulle ta tre timer men på grunn av SUPER SAKTE trafikk tok det FEM timer å komme seg til Cat Tien Nasjonalpark🙀👻💨.

Når vi var fremme tok vi en båt over en elv. Etter på fikk vi utdelt et rom som var ganske (U)hyggelig. Jeg skal si deg hvorfor det er så uhyggelig. Det er sopp på veggen , og det er ganske stygt 😑👎💀. Etter at vi hadde spist lunsj dro vi til resepsjonen. Der skulle noen komme å hente oss klokken 18:30. Da de kom skulle vi få sitte opp på lasteplanet på en Jeep🙈🙉🙊. Det var hekt mørkt ute, og vi brukte en suoersterk lommelykt for å se etter dyr i trærne og ved veien. Det var skikelig morsomt. Når vi kjørte så vi sju rådyr, og en slags ape 💩. Turen varte i en time. Når vi kom tilbake spiste vi middag. Nu e æ ferdig me å skrive for i dag. Æ håpe dokker følger bloggen våres. SNART E DET JUL 😝🎅🎅🎅🎅!!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s