Hjemmebesøk

Sto opp grytidlig i dag, fordi hanen ikke bare galte ved soloppgang, redd for at ikke vi var våken fortsatte han å gale som en gal rett utenfor bungalowen våres, og lurer på om han ikke var inni også på et tidspunkt. Så jeg sto da opp, kl 05.45, ikke mer søvn på meg, selv om speilet på badet fortalte at jeg godt kunne trengt mer skjønnhetssøvn.

For så vidt greit, for guiden Vi var på døren en time etter, og skulle vise meg rundt i landsbyen, før vi skulle videre. Det ble en fin spasertur. Både store og små var tydeligvis tidlig oppe. Bare mine barn sov fortsatt da vi kom tilbake. Stakkars små, hadde de vært hjemme hadde de fått sove så lenge de ville, det ville vel bikket kl 12 før vi sto opp, og innen frokosten var unnagjort var det bekkmørkt ute igjen. Vel, ikke her. Tidlig oppe, og blir møtt av 25 grader og sol.

Vi spiste en deilig frokost, takket for oss, og hadde en liten gaverunde med reflekser til barna. Så tok vi farvel for å trenge dypere inn i mekongdeltaet

20131228-165416.jpg

20131228-165424.jpg

20131228-165433.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s