Nyttårsfeiring og riskaker

Kilde: www.madeincambodia.com
Kilde: http://www.madeincambodia.com

En gammel kambodsjansk nyttårstradisjon er å lage kaker av ris og gi i gave til dem som har gjort noe for deg det siste året, som et tegn på takknemlighet.

En fin tradisjon som vi gjerne skulle gjort for alle de som har gjort reisen vår mulig, og som har hjulpet oss eller inspirert oss på vår vei. Samboer og pappa Geir Tore som har sluppet oss avgårde, min mor som har sponset turen. Min gode venninne Sarah, som da hun var syk med kreft ba meg følge mine drømmer. Lærere ved skolen til Isak og Kaisa som har hjulpet med undervisningsopplegg. Venner som har oppmuntert og gitt tips om landene vi skulle til, Katri, Markus, Mary, Sebastian, Dierk, Tim, Sjur, Einar og Nalan. Jobben som lar meg reise og bruke av oppsamlet ferie, og som også ga første bidrag til reisekassa da jeg fikk medarbeiderprisen i fjor. Onkel Knut som har hjulpet oss med visum, og Janne som har hjulpet med bloggen både før vi reiste og underveis. En riskake til dere alle i takknemlighet for hjelp og tips.

Godt nyttår!

Og Godt nyttår til alle dere som har fulgt oss på reisen. Vi har fått mange tilbakemeldinger på facebook og på bloggen, som har vært koselig og inspirerende underveis! Vi har ikke klart å svare på meldingene, da nettet til tider har vært veldig tregt, og vi har måttet bruke alternative måter å få publisert på, noe som til tider har vært en utfordring og har tatt MYYE tid. Men er glad for alle kommentarer, de blir lest høyt i plenum, og vi syns det er så koselig at vi på en måte har en link hjem! Takk for det!

Klem fra Isak, Kaisa og Ann kristin

image

2 kommentarer

 1. ok folkens

  skulle gjerne smakt dei riskakene
  men her vert det kalkun
  den er 7,2 kg så den smakar nok struts
  det er uansett sausen som er best så det går for det same
  så skal vi sjølsagt jage etter stjernene med rakettar og fyrverkeri

  så får dykk late att auga i kveld og ynskje noko sterkt for det nye året

  alle i odins gt helsar
  ikkje fru jacobsen

  —iiaaaahhhhhhhhh

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s