Royal Palace og Sølvpagoden

image

I dag dro vi til Royal Palace. Det kostet 6,5 $ per persjon. Først så vi på tronsalen. Inni tronsalen satt en mann som hadde BLÅ ØYNE. ( Det er ganske sjeldent når man har mørk hud. ) Etter på skulle vi til Sølvpagoden. Den heter det på grun av at hele gulvet er rent SØLV. Utfor Sølvpagoden så vi små apekatter🐒🙈🙉🙊. De var ganske søt og morsomme. I Sølvpagoden er det en Buddha i FULL størelse av ekte GULL 😱. Det er også en ikke i full størelse men stor nok av SMARAGD. Etter det gjikk vi ut av Royal Palace.

Godt nyttår til alle sammen!

Hilsen Isak

image

6 kommentarer

 1. hei isak og kaisa er hos deres hjem. har dere det fint?
  sofie sover nå. tusen takk for det fine brevet jeg fikk av deg isak.
  jeg harfått mange ting i julegave. håper du har hatt en fin jul.
  og godt nytt år.hilsen simon.
  ps har du blitt 1 meter og 40 sentimeter?

  1. Hei Simon! Jeg er en meter og førti cm med skandaler. Jeg har hatt en fin jul uten julefeiring. Ps. Hvor høy er du? Hilsen Isak

   Sendt fra min iPhone

 2. jeg er en meter og 37 cm høy. godt nytår. jeg er hjemme fra solen i dag.
  har geirtore kommet nå!
  jeg gleder meg til du kommer hjemm. hilsen simon

 3. jeg gleder meg til dere kommer hjem også!
  det er masse snø! eller ikke masse men litt og litt glatt!!!!!
  det er litt kjedelig om vinteren uten dokker isak og kaisa!!!!!!!!!!!!
  hilsen simon!!!!!!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s