Mobilisering i Bangkok

Melding fra Norsk Luftambulanse:
Thailand: (Channel News Asia) – update, Protesters have begun mobilising in Bangkok, Sunday, a day ahead of their planned «shutdown» 13th of Jan. Authorities will heighten security and say it will be roughly 20,000 police and soldiers deployed for, tomorrow.

1 kommentar

  1. Reiser til Thailand på torsdag 16.01.2014, og lander fredag morgen i Bangkok. Vi er veldig spente på hvordan situasjonen utvikler seg, og kjenner at vi er noe nervøse. Satser på at det går rolig for seg, og at vi ikke menger oss for mye med opprørerene det døgnet vi oppholder oss i Bangkok, før reisen går videre.
    Ser for meg at Hua Hin er noe fredligere enn Bangkok, men flyet går uheldigvis fra hovedstaden…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s