Ankommet Bangkok

Da er vi ankommet Bangkok etter en lang dag først i båt og så på landeveien, dvs vi er ikke i selve Bangkok, men ved flyplassen, og SÅÅ klare for å fly hjem i morgen..

Vi hadde litt av en tur med båt over fra øya Koh Mak til fastlandet. Det var store bølger, sikkert halvannen meter høye, og det ble stamping slag, og sjøsprut underveis. Vi fant det best å ta på redningsvestene også. Nå skjønte vi hvor Jumping Boats kommer fra. Vi tok en runde med sånne i fornøyelsesparken Dreamland i Phnom Penh.

Siste melding fra Norsk Luftambulanse tikket inn tidligere i dag: Thailand: (telegraph) – Update; Anti-government protesters pledged to stage a fresh march through the Thai capital Saturday, a day after a bomb attack on their rally that killed one and left dozens injured.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s