Enda mer urolig i Bangkok, og vi skal fly derfra på søndag

Melding fra Norsk Luftambulanse: Thailand:(Channel News Asia) – A bomb blast hit an opposition protest march in the Thai capital shortly after 1 pm local time on Friday. Ten people were hurt in the explosion.

Etter at svigermor Gerd døde har vi vært litt i tvil om hva vi skulle gjøre. Nå er det avgjort. Vi avbryter reisen og drar hjem den 19. , i stedet for 23. Januar som var den opprinnelige planen. Det er veldig urolig i Bangkok akkurat nå, og vi har fått en rekke meldinger fra Norsk Luftambulanse om skyteepisoder og bombeeksplosjoner. Vi har snakket med folk her, og folk i Bangkok, og vi reiser i morgen til Bangkok, men holder oss unna selve byen, og tar inn på hotell ved flyplassen i stedet. Vi skal avgårde med flyet tidlig søndags morgen. Så nå krysser vi fingrene for at vi kommer oss avgårde. Det går rykter om at myndighetene vil ha slutt på demonsteasjonene og vil ta i bruk hardere skyts i løpet av helga. Mulig veiene til flyplassen blir stengt, eller at de tar signalene til flyplassen, men vi ser an situasjonen og håper det ikke skjer…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s