Fra glede til stor sorg

20140115-213927.jpg

Det er ikke langt mellom glede og sorg. Vi har hatt en fantastisk ferie, og har sluppet å bekymre oss noe særlig, annet enn når vi skal innta neste måltid. Ikke det at det var noen stor bekymring. Vi har opplevd mye, vi har kost oss, vi har flirt mye, og har kjent på at livet har vært herlig akkurat her og nå. Men livet er også skjørt. I går morres fikk vi beskjed om at Geir Tores mamma døde forleden kveld. Alt ble snudd opp ned. Det ble en dag med sorg, det å miste sin mor, farmor og svigermor slår inn, og treffer hardt. Hvordan er det å miste sin mor? Jeg vet ikke, og vil ikke vite, men det er vondt, forferdelig vondt. Som å miste en av grunnpilarene i livet ditt. Isak og Kaisa har mistet sin kjære farmor, som har vært så mye sammen med oss opp gjennom årene, hjemme hos oss i Tromsø og hjemme hos Gerd i Stokmarknes, og på turer til Stavanger, Lofoten og til Munkedal i Sverige.

Gerd var en fantastisk dame, vital, i godt humør, pratsom, og fornøyd med livet slik som jeg kjente henne. Hun var nærmere åtti år da vi ble kjent, og en sprek dame, som gikk mye, syklet på sommeren og sparket på vinteren opp og ned bakkene til sentrum i Stokmarknes. Alltid veldig gjestfri, og ei dame som fikk mye besøk og likte å dra på besøk. Hun har betydd mye for mange, og vært en viktig del av Isak og Kaisas barndom. Savnet blir stort!

Nå føler vi på at vi er langt borte hjemmefra, på øya Koh Mak i Thailand, og at vi ønsker å dra hjem så fort som mulig. Spørs bare om det lar seg gjøre i en håndvending….

1 kommentar

  1. Kondolerer så mye Ann Kristin, til hele familien, de er så synd å lese denne nyheten. Ønsker dere en god og lett reise hjem på søndag. Klem Mary.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s