Ingen flying start hjemover

Ja, nær sagt bare en kjapp start og så var det stopp, og tilbake til start, og så en strafferunde!

Ja, i dag sto vi tidlig opp, nærmere bestemt klokka halv seks. Og alle som kjenner oss skjønner at det er TIDLIG. Det eneste som får en av oss opp så tidlig er fisken som kaller, da kan han stå opp uten de vanlige morratraumene, mens vi andre sover uforstyrret videre. Nå var det ikke fisketur som lokket, men hjemlandet der langt i det fjerne. Vi sto opp uten problemer, fikk i oss en kjapp frokost, og så bar det ut til flyplassen.

Etter å ha balet oss gjennom innsjekking, sikkerhetssjekk, passkontroll, og så kommet oss til rett utgang, så var det nesten for godt til å være sant at Norwegian flyet med Sonja Henie som prydet haleroret sto klart og ventet. Dette lovet godt.

Da det nærmet seg ombordstigning ble det forsinkelse, først tyve minutter, og så kom kapteinen inn i avgangshallen og snakket i speakeren, det var problemer med bremsene, så vi ville bli en time forsinket. Etter en time gikk vi ombord i flyet, og ble sittende lenge i kø for å komme ut på rullebanen. Da flyet takset avgårde i retning rullebanen rant det plutselig en bekk av drivstoff fra høyre vingespiss. Vi gjorde flyvertinnen oppmerksom på det, som så ringte til kapteinen. Flyet stanset øyeblikkelig, og høyre motor ble slått av, det begynte å lukte fuel i kabinen, og vi ble stadig sittende å vente. Det ble en heller laber stemning, men en eldre mann på nabosetet var glad Norwegian tok sikkerheten på alvor. Han kunne fortelle at han på 60-tallet skulle med et fly fra Canada, men ble sittende fast i trafikkork, og rakk ikke flyet. Flyet styrtet etter en mellomlanding på Keflavik på Island, og der var det en dame som gikk av for hun hadde en dårlig magefølelse. De to overlevde. Alle ombord i flyet døde. Ikke før vi hadde fordøyd denne historien kom det en ny, samme mannen skulle være med Scandinavian Star, med på grunn av overbooking, ble han og familien flyttet over til en annen båt, og slapp unna Scandinavian Star ulykken. Snakk om å være heldig! Så kanskje var det veldig bra at flyet snudde, og vi var sammen med denne heldige mannen. Flyet takset tilbake. Vi gikk ut av flyet, nesten fire timer etter at vi skulle vært på vingene.

Så ble det ny kø foran passkontrollen, fylle ut skjemaer, vente på baggasje, vente i kø for buss, buss inn til Bangkok by, kø på hotellet for å få rom, og så klokka halv fire var vi innstallert på rommet vårt, og her sitter vi og tvinner tommeltotter og gjør skolearbeid. Det må sies at det ble mye venting, men tross alt var det mange folk som skulle sørges for, og mange busser som skulle ordnes og mange hotellrom som skulle bookes. Så tross alt gikk det veldig greit. Nå er det å vente til vi skal avgårde med buss i kveld, i gjennom en strafferunde, og så etter planen avgårde med fly klokka fire i natt. Får håpe det går bra!!!

Les mer her: http://www.nettavisen.no/m/?articleId=3742586

20140119-222508.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s