Snart reiseklar!!!

Ann Kristin på Island

Da er det under en uke til den store reisen og da snakker vi virkelig DEN STORE REISEN. Om seks dager, nedtellinga er i gang, – bærer det over til andre siden av kloden, først til Buenos Aires og Ushuaia i Sør-Amerika, før vi setter kursen mot Antarktis – selveste ANTARKTIS.

De fleste vil vel tippe at dette er jobbtur, siden jeg jobber på Polarinstituttet, men den gang ei. Jeg var så heldig å vinne en testreise med Magasinet Reiselyst, hvor jeg og samboer Geir Tore skal teste ut Explorertur med Hurtigruten til Antarktis. Nå må det presiseres at vi skal til den antarktiske halvøy- og ikke langt inn på kontinentet, og aldeles ikke til Sydpolen – som mange tenker med en gang de hører ordet Antarktis. Nei, vi kommer vel ikke så mye lenger sør enn den sørlige polarsirkelen, som jo ligger på 66°. Men vi snakker om det flotteste området i Antarktis, men fantastisk natur: øyer, isbreer, hav med kolossale isfjell som seiler avgårde, og ikke minst det yrende dyrelivet hvor pingvinene troner øverst på ønskelista. Det blir blogg underveis og en reiseartikkel etterpå, så jobb, men på en litt annen måte enn vanligvis når jeg ferdes i polare strøk.

Les mer om turen jeg vant;
http://www.magasinetreiselyst.no/konkurranser/testreiser/vinneren-av-tur-for-to-til-antarktis-er-plukket

Og http://www.nrk.no/sapmi/vant-reise-til-antarktis—ville-ikke-ha-byttet-med-en-eksklusiv-reise-til-syden-1.12693019

Prøver også å få lagt ut bilder på Instagram underveis.

1 kommentar

  1. Heia.
    Ja nå kribler det vel i reisefoten?!! Misunnelig, nei ikke i det hele tatt😁 Reisen er vel fortjent. Gleder meg til å følge med på bloggen og Instagram. En ting lurer jeg på: ka skal brodern gjøre alle disse dagene?😄 Han er jo ikke den ultimate turisten, tenker på å stå på dekk med et glass rødvin🍷 God tur. Stikker innom i helga og sier adjø. 😄🎈

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s