West-street et shoppingparadis

Ikke før har vi fått sendt avgårde en pakke hjemover med klær, vesker og diverse, før vi tok turen til området West-street og fylte på igjen med greier.

Tenkte vi skulle ha lette sekker når vi legger av gårde til Hanoi i morgen, men det spørs om det blir til det. West-street er et område i. Yangshuo med koselige små gågater, kjent for å være populær blant turister. Her får man også fylt opp magen med vestlig mat, hvis det er blitt for mye nudler den siste tida. Her er tyske ølstuer, italienske restauranter og spanske tapasbarer, i tillegg til alskens puber, kafeer, og utsalg av suvenirer og annet rart. Kaisa var i bedre form i dag, så vi dro hit på ettermiddagen og vandret gatelangs i timesvis. Mye å se på, og mye å kjøpe for de som vil, og nær sagt for de som ikke vil også…Alt er selvsagt dyrere her enn på lokale spisesteder, men vi unnet oss vestlig mat, og med biff til Kaisa som har hatt dårlig matlyst i flere dager. Nå langet hun innpå en biff stor som en skosåle i Str 45, men som heldigvis ikke var like seig, biffen gikk ned på høykant! Isak fikk seg en silkepysjamas. Kaisa kjøpte et stort bilde med tiger på for dollar fra gudmora si. Og ho mor kjøpte et vakkert broderi av Miao-folket, som er et minoritetsfolk her i området. Så det ble noe for enhver smak.

 

Kaisa i sitt ess på West-street.
Kaisa i sitt ess på West-street.

 

 

 

🙂 Ann k

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s