Skolearbeid

«Hvordan vet du at en kineser har gjort innbrudd hos deg? – Matteleksene er gjort ferdig.»

Tror Isak og Kaisa håper på et innbrudd, for det drøyde lenge før de kom i gang med skolearbeidet. Alltid en unnskyldning eller et påskudd for å la være. Men ombord på toget til Guilin ble det fart i sakene, fokus på buddhismen og engelsklekser. Har forresten hver dag en stund hvor vi bare prater engelsk sammen, så merker at de er på gli når de blir spurt om noe på engelsk nå. Her i Yangshuo har Stephanie vært sammem med oss en del, og hun snakker med Isak og Kaisa. De siste dagene har Kaisa vært syk med forkjølelse, så vi har for det meste holdt oss i ro på rommet. Isak har fått gjort mye skolearbeid, mens Kaisa ikke har vært helt i form til det. I dag føler hun seg heldigvis bedre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s