Hei alle sammen! Dette er Bob Kåre som skriver litt her og der…

Neida, æ bare kødda med dokker:D

Æ har vært syk nu i tre daga, og det e ikke nokka morsomt når næsa renner som en foss, eller når det e helt potte-tett :C Æ har nu sovd litt dissa dagan, og tegna litt, og spist bløt mat fra plastposer og sovd enda mer… Kjedelig!!!!

Vi var på båttur i dag (selv om jeg er syk) og det var greit nok selv om jeg blei litt (veldig) kald og litt sliten. Vi så sånne rare tullinger som sto på elvebredden og solgte klær og sånt og masse andre båter og jall. Trur turen tok to timer men det var helt greit. Fjellan var helt snål og rar. Også så vi sånne gamle folk som gikk rundt med skarver på pinne og fiska med dem. Også gikk vi oss vill i endetarmen på ruta vår i en liten landsby, hvor vi gikk og vaset rundt som noen tullinger på vei opp til et fjell når vi egentlig skulle møte faren til Sam inne i landsbyen. Vell vi kom oss nu tilbake til hotellet etter en stund, så det gikk bra. Ikke så mye mer å skrive, for de andre skriver jo alt som skjer, så det blir bare rart om jeg bare gjentar det dem skriver… Hade!

Kaisa

Denne katten var en av disse "crazy dancers" som vi så i parken rundt Temple of Heaven
Denne katten var en av disse «crazy dancers» som vi så i parken rundt Temple of Heaven

2 kommentarer

 1. ok bob kåre

  vi håpar alle at det gjekk greit i endetarmen, sjøl om vi nok ikkje heilt kan førestille oss korleis det var

  farmor ber meg rette opp referatet ho gav om leksemeldinga
  den samme saka kom nemlig i aftenposten dagen etterpå
  der stod det at prosjektet føresatte at leksemengda i dei fire kommunane skulle 3-dobles frå 15.februar 2014.

  I Aftenposten stod det imidlertid ingen ting om kva som skjedde med dei som gjorde lekser i den leksefri perioden.
  Det hadde ellers kome protestar frå Vennesla . Dei meinte at ungane ikkje ville tåle å gå opp til 3 gonger vanlig leksemengde frå februar. Dermed hadde både dei og Branbu hadde trukket seg frå prosjektet.

  I stavanger går ellers alt for seg som vanleg. Her er vi berre heime og ikkje i tarmar. Farmor ber dykk også hilse Isak. Ho likte godt pysjen og sa at det var lurt at han kjøpte ein pysj uten striper.

  Alle helsar

  ikkje fru Jacobsen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s