Velkommen til nuddelland

image
Hei! Vi har konkludert og kommet til det at det blir morsommere for alle hvis vi har hver sin dag å skrive på bloggen:) og i dag er det min tur:D så er det Isak eller mamma. Jeg lurer litt på hva som skjedde med den der «en tegning for hver dag» greia…

Uansett, I dag våknet vi opp i Hanoi i halv elleve tida (halv fem tida i Norge) og da satt vi og var litt på facebook, youtube og snapchat som vi ikke hadde hatt tilgang til i Kina. Stakkars kinesere, jeg føler med dem… Klokka 12 gikk vi ned og spiste frokost (lunch) som da var ris, kjøttdeig av gris, biff med grønnsaker og tofu. Etter at vi hadde spist gikk jeg og Isak opp på rommet igjen, mens mamma fortsatt satt nede og pratet med Thuy.

Halv tre gikk vi til West lake og turen dit tok ikke så lang tid, men det var veldig mye trafikk, og strømledningene så fryktelig ille ut. Vi kom oss til innsjøen og det var et alright syn, først. Folk sto og fisket med bambusfiskestenger langs vannet, og det var en fyr som sto og holdt på med Tai chi. Etter en stund ble vi litt sulten og gikk for å spise på en kafe vi så som så bra ut rett ved vannet. Den het MAXX Café. Jeg bestilte nudelsuppe fordi det sa mamma at onkel Hanse anbefalte. Maten kom på bordet, en knøttliten pizza til Isak og mamma på deling, og til meg en stor bolle med MR. LEE NUDLER FRA BOKS!!!!!!!!!! Hva tar de meg for??? Et suppehue??? Isak var alt for opptatt med å se på The Hobbit uten lyd og med vietnamesisk tekst til å spise. Vil ikke anbefale å spise der, selv om det ser fint ut. Det var også masse fluer der.

Vi gikk langs vannkanten helt til vi kom til et sted der de leide ut svane-sykkelbåter. Vi leide oss en båt for en time for 80000 penger!!!! Sinnsykt dyrt… Den var litt vanskelig å styre så jeg var heller bare motor. Etter en halv time på vannet måtte Isak bæsje, så vi måtte til land igjen:( Vi ventet utenfor båtutleiet på Isak som var på do. Det var blitt ganske mørkt. Da Isak var ferdig tenkte vi å finne en minibank og få spist noe på vei hjem. Flere og flere flaggermus flakset fort forbi og rundt oss og fanget de forbannede djevelmyggene som hadde fulgt oss i hele dag. Jeg elsker flaggermus!!!!! Jeg og Isak så to rotter på vei til minibanken som var ved MAXX Café, der mamma fikk tatt ut 2 millioner penger!!!!! Vi er millionærer!!!!! Vi spiste på et lite gatekjøkken nær der vi bodde. Vi bestilte stekte nudler med biff til oss tre for 150000 penger!!!! Det var dyrt, men steike så godt det var!!!! Vi fant veien hjem til der vi bodde og gikk opp på rommet vårt. Jeg og Isak måtte gjøre lekser en time:( men det var greit… Og nu e æ ferdig med å skrive.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s