Hanoi – et paradis!

image

De fleste vet at jeg er ivrig sydame på fritida, og nå har jeg kommet til PARADIS.Her i Hanoi bugner det over av flotte tekstiler. Silke i alle varianter, flotte broderier laget av ulike minoritetsfolk, og vevde tekstiler. Noen av tekstilene minner om holbien på kautokeinokofta, spesielt de plisserte stoffene i mange sterke farger. Alt kan man jo ikke kjøpe, men det går an å ta bilder av mye av det fine som finnes her, så her er et lite utvalg.

Vil med det samme hilse til de flotte jentene på tekstildesigngruppa, på kulturskolen i Tromsø. Annen hver uke møtes gruppa vår, og blir inspirert av vår engasjerte og kreative lærer Janne Nordberg. Savner dere, og gleder meg til å komme tilbake ut på nyåret.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s