Shop till we drop!

image

I dag sto vi opp sent, syntes mamma. Vi brukte lang tid på frokost, fordi Kaisa spiste egg. Etterpå kom en dame som heter missis Chi, og hun skulle ordne visum til oss. Hun ville hilse på meg og Kaisa. Hun var ganske hyggelig. Litt etterpå gikk jeg og Kaisa opp på rommet og satt og spilte litt. Etterpå kom mamma og da skulle vi dra ut. Vi gikk til et busstopp og tok bussen til byen. Det var lite folk på bussen. Vi gikk av i sentrum, ved en innsjø. Vi satt på en benk en times tid, det går så mange rare folk forbi…

Jeg så en liten grønn larve som svevde (trodde jeg), det viste seg at den hang i en silketråd. Jeg døpte den til Arve Larve, plutselig kom det vind, og da fløy den mot mamma, og da slo mamma til. Og da landet den på bakken, og var helt harmløs, så jeg måtte hjelpe den opp i treet hvor den kom fra, så den ikke ble tråkket på. Jeg tok en pitteliten kvist som den gikk på, og så satte jeg den bort til treet.

Så gikk vi til Hang gai, hvor det er mange silkebutikker. Jeg fikk en silkeslåbråkk, sånn som Kaisa, den er mørkeblå med gulldrager på. Så gikk vi å spiste lunsj på en liten dyr kafe. Så gikk vi inn i en annen gate, og der var det veldig billig for å kjøpe suvenirer. Alt jeg fikk var en buddha-statue som jeg skal ha med å vise på skolen. Vi har hatt om buddhismen i RLE. Jeg fikk også en skål av kokosnøtt som var helt grønn inni, som Kaisa betalte med to dollar. Etter å ha gått mye, fikk jeg gnagsår😢. Vi ble sulten igjen og gikk på et sted å spiste. Det stedet var fem etasjer høyt, vi betalte 650000 (rådyrt). Da vi var ferdig å spise tok vi drosje fordi det var så langt å gå, og trafikken er helt vill. De stopper ikke selv om det er gangfelt, så det er ikke vits å ha det. For å krysse veien må man gå på linje, og den som er på den siden der bilene kommer fra må rekke ut hånda, og man må ikke stoppe, men holde samme fart. Bilene og mopedene stopper ikke, men hvis vi er heldig svinger de unna…

Hilsen Isak 😄😄😄

1 kommentar

 1. Korleis var det å helsa på kjenningar Isak.

  —-Trur du den larva visste at du i Tromsø gjeng under navnet Alltid Mett.

  Ellers er det bra at du får kjøpt deg ny silkegarderobe. i går kom det over ein halv meter snø i byen.

  Farmor meiner me ikkje trong gjenta at lekseprosjektet i Tromsø no er flytta. No skal perioden med 3-doble lekser starte 29. januar. Dermed synes dei i Sjåk at perioden med mykje lekser blei for lang , så no er det berre Tromsø-skolane igjen i prosjektet.

  Det som jo også må væra fint med så lang ferie er vel at en får mykje tid til å tenke. Difor har farmor og eg laga ein liten quiz.
  Men sidan det ikkje er sikkert at du klarar den står svara under.

  Spørsmål 1: Kven synes Kaisa er den morosamste mannen sør for Manndalen?
  Svar: Ikkje fru Jacobsen.

  Spørsmål 2: Kven synes Isak er den sterkaste mannen nord for Zwasiland.
  Svar: Ikkje fru Jacobsen.

  Spørsmål 3: Kven synes Ann Kristin er den tøffaste ho kan tenke seg vest for Novgorod?
  Svar: Ikkje fru Jacobsen.

  Så må du ha det fint isak. Hels Ann Kristin og Bob Kåre.Et mykje FERSK nudelsuppe med mykje friske grønnsaker i. Så får du ei stripe til i pysjamasen til jul.

  Her helsar alle

  Ikkje fru Jacobsen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s