Street view photography

image

Tittelen har jeg lånt fra tidligere kollega Andrea Taurisano, som er en habil amatørfotograf, og som har spesialisert seg på å fotografere gatelangs i byene. Råe usminkede bilder. Jeg er altså ingen ekspert, men her er mine øyeblikksbilder langs veiene i Vietnam.

Jeg elsker å sitte i bil å se ut av vinduet, spesielt når vi kjører gjennom travle gater med hus, folk og fe. På turen vår til Cat Tien nasjonalpark hadde vi egen bil med sjåfør, og jeg satt ved vinduet og så ut på alt som skjedde langs veiene. Vi brukte lang tid på å komme ut av Ho Chi Minh byen, og så kjørte vi gjennom mange landsbyer. Farten var ikke høy, maks 50 på humpete dårlige veier. Stort sett var farten lavere, og over en dårlig bru var det et skilt hvor det sto at fartsgrensen var 13 km/t!!!

For å si det sånn så var farta akkurat så lav at jeg kunne knipse bilder mens vi kjørte. Med mitt lille Sony pocketkamera innstilt på sportsfunksjonen, dvs hurtig lukkertid, og hvor alt i bildet er i fokus, så fikk jeg tatt bilder av gatelivet langs veien. Syns bildene ble ganske bra. Bare se her:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s