En oase i Phnom Penh

image

Vi har kommet til det mest fantastiske gjestehus!!! Et gjestehus hvor overskuddet går til å drive skole og barnehage for vanskeligstilte familier. Gjestehuset ligger litt tilbaketrukket i en rolig gate, men sentralt, og er lokalisert sammen med skolen og barnehagen. I første etasje er det også kunstgalleri med flotte malerier malt av You Kihn, og ulike musikkinstrumenter er også stilt ut. Her er basseng, liten koselig kafe, og et fellesrom i andre etasje med bibliotek, tv, og billjard. En oase for ungene og meg. Her kan vi trekke oss tilbake når bylivet og alle dens inntrykk trengs å fordøyes.

You Kinh House drives av Muoy You, som tok oss vel i mot da vi kom. Hennes mann var kunstneren You Kihn og det er hans malerier som er utstilt rundt om i gjestehuset. Det koster litt ekstra å bo her, men alt overskudd går til å drive skolen og barnehagen og da føles det godt å betale ekstra. Les mer om skoleprosjektet Seametrey : http://www.seametreycambodia.org. For tida drives det også innsamling for å få penger til å starte en skole ute på landsbygda.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s