Bursdagsfeiring i Bang Bao

Vi ble sannelig invitert i bursdagsfeiring her om dagen, og til hvem? Vi klarte ikke å huske navnet, men det var mannen til Puu som fylte år. Og det skulle vise seg at han het Mike, engelskmann som drev et dykkerforetak på Koh Chang, og Puu var dama som holdt orden på den flotte leiligheta vi bodde i, i Bang Bao. Ryktene ville ha det til at det var grillparty på den lille kafeen som Puu driver. Veldig trivelig å bli invitert, og vi dit på kvelden.

Grillinga var i full gang da vi kom, og vi ga en flaske vin og en mini-kake med bilde av Ole Brum på- eller Vinnie the Poo, som han heter på engelsk. Det falt i smak for mannen til Puu!!! Det kom til mye folk etter hvert, mange utenlandske mannfolk i følge med thailandske damer. Stemninga var god, for ikke å snakke om maten, det kom den ene småretten etter den andre på bordene, og mye deilig grillet mat, både biff, kylling og diverse sjømat. Og så var det som seg hør og bør, stor kake med lys, i stemt med «Happy birthday to you». Vi var jo litt spent på om en bursdagsfeiring her i Thailand ville være annerledes enn hjemme, men fikk oppleve at det var nokså likt. God mat, kake med lys, bursdagssanger og god stemning! Skål!

20140113-121537.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s