Hallo fra Koh Chang

image
Da var vi jo i Thailand! Tenk på det… Her er det jo fint, ingen høye murgjerder med piggtråd rundt husene (som i Kambodsja og Vietnam) og det er (litt) mye renere her.

Vi bor på elefantøya Koh Chang og her er det masse kule gekkoer som lager ekorn lyder og roper navnet sitt, altså den roper Gekko. Når vi skulle gå til byen gikk vi forbi noen strømledninger hvor det hang noen kjempestore edderkopper som Isak er livredd for. Vi bruker å spise frokost hos Puu som er en veldig hyggelig dame som eier en PADI dykkerbutikk og en knøttliten kafé. Hun er også veldig god i engelsk og har en britisk mann (da er det kanskje ikke så rart) og en sønn som heter Harry. I morgen skal vi på bursdagsfesten deres.

Vi har jo også vært i treetop park i dag og det var veldig artig. Som mamma har skrevet ble jo ikke hun med på den andre runden, men den var faktisk morsommere. Det var mer å skli bortover på wiren enn å klatre. Men det var mye høyere oppe enn den første løypa. Han fyren sa at den var mye lengre (riktig) og tyngre (feil). Det var en plass at jeg satt meg fast, jeg skulle sykle over til et annet tre, så satt jeg meg fast i sykkelstyret😞

Nå har jeg også fått litt fart i å lese den boka om nord-korea av Eunsun Kim, jeg har til og med tegnet henne slik hun ser ut på bilde på forsiden av boka. Det er forresten masse fine hunder her også😄. En kom løpende ned trappa fra resepsjonen for å få kos hos meg og Isak da vi kom hjem etter å ha spist middag og vært i byen.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s