Syv mennesker såret i Bangkok

Ny melding fra Norsk Luftambulanse: Thailand: (Reuters) – Seven people were wounded after gunmen opened fire on anti-government protesters at an intersection near the Khao San Road tourist area in Bangkok early on Saturday, heightening fears of more violence when protesters try to «shutdown» the capital Jan 13th

Dette lover ikke godt for vårt Bangkok opphold. Vi er blitt advart om at det blir store demonstrasjoner 13. Januar, og at vi må følge med på utviklinga. Vi skal til Bangkok den 18. Hvis det er urolig drøyer vi det noen dager.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s