Ipad og reiselitteratur

image

Vi tar med Ipad på reisen. Enkelt og greit. Da har vi med oss det vi trenger av apper til reisen, og reiselitteratur. Har lagret aktuelle nettsider som vi vil trenge underveis. Har lagret det jeg trenger av billetter, og kvitteringer for fly, tog og overnatting slik at de ligger nedlastet til Ipaden, og i tillegg er tilgjengelig ute på nettet.

Med Ipad kan vi skrive på bloggen underveis. Vi kan skype, og vi kan laste over film og bilder fra kameraene. Vi kan følge med barnas arbeidsplaner som skolen legger ut, og jeg har lagret pdf’er som blir nødvendig i skolearbeidet.

Vi tar med to fysiske reisehåndbøker, fra Kina og Vietnam, og ellers har jeg lastet ned e-bøker og pdf-guider fra Ibooks. Mange reiseguider! Trenger ikke tenke på at det fyller opp sekken, og veier mye! På Lonely Planets nettsted, kan man selvfølgelig kjøpe reiseguider, som man laster ned som pdf og inn i «bokhylla». Det geniale er at man kan laste ned enkelt-kapitler, og ikke behøver å kjøpe hele boka. Så når vi skal til Kambodsja, og kun stopper to plasser, så har jeg kun lastet ned de to aktuelle kapitlene. Veldig greit, og ikke minst billig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s