Prøvepakking

Da har vi gjort en aldri så liten prøvepakking, og hjelp det er mye som skal med.

Ikke mye klær, men mye annet rart, som flere par sko; sandaler, fjellsko og joggesko. Hodelykter for tur i jungelen, gaffateip, hyssing, reisehåndbøker, kortstokk, reisemonopol, kameraer, ipad, iphone bare for å nevne noe, og et hav av førstehjelpssaker og diverse tabletter. Sekken blir full, og vel så det, så her blir det ikke mye plass til å kjøpe med noe på veien. I så fall må noe bli igjen, eller vi må sende det hjem. Kaisa og jeg har forresten fått bestilt oss noe Desigual-klær på http://www.taobao.com, som venter på oss når vi kommer til Cindy i Beijing hvor vi skal være de første 6 dagene. Så en løsning må vi finne på plassproblemet…

Janne, en kollega var på reise i Asia for noen år siden, og traff på to gutter som reiste med hver sin lille dagstursekk. De hadde alt de trengte i den, to t-skjorter og to par shorts, et pocketkamera, og tannbørste. Ellers kjøpte de det de trengte underveis. Er litt fristet til det når jeg ser hvor nye greier vi skal dra med. Men vi får bare ta med det vi trenger. Vi starter i Kina hvor det kan være kuldegrader, og reiser mot varmere strøk. Så blir det for mye, så får vi heller kvitte oss med klær underveis når det blir varmere. Ullklær, dunjakker og fjellsko trenger vi ikke mer når vi kommer sør i Vietnam. Forresten ikke så dumt med en prøvepakking, fikk oversikt over hva vi manglet av småting, og får fundert på om vi skal ha med det eller det.

Begynner i det store og hele å bli ganske reiseklar, nesten alt pensum til Isak og Kaisa er skannet inn, mangler bare en bok. Alle vaksiner er tatt, mangler bare å ta blodprøver. Har litt å gjøre klart på jobb før jeg drar, men vi er i rute til å dra i neste uke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s