9 mennesker skutt

China: (CNA) – Nine people were shot dead during an attack on a police station in Serikbuya,Xinjiang province. State-run media have reported periodic bouts of violence in Xinjiang.

Denne meldinga kom akkurat tikkende inn på telefonen, fra Norsk Luftambulanse. Håper Xinjiang ligger langt unna, og samtidig er der bra at vi får beskjed når noe skjer. Meldte oss inn i Norsk Luftambulanse før turen, og har lagt inn reiseruta. Så da skal vi få beskjed om ting som skjer i landet vi er i, uvær, naturkatastrofer, opptøyer osv.

2 kommentarer

  1. Heia. Flott å høre fra dokker. Høres ut som dokker har det bra og vært heldig med vertskapet. Artig å høre at Isak blir med ut på kveldstur. Ellers så skal æ passe på brodern, din samboer og familiefar. 🙂 Trond og æ stiller i bursdags selskap på tirsdag. Hils Kaisa og Isak. Take care,
    Æfølge med med stor interesse. Stor klæm t dokker alle. Onkel Yngve 🙂

  2. Hei Ann Kristin, don’t worry about the police station incident. Luftambulanse are being very over-cautious: this is like warning someone in Tromsø about an incident in Paris! Serikbuya is up in the north-west corner of China, a known troublespot: not a problem for you at all. Have a great time in Beijing! mvh Mary

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s