Shopping i Beijing

I dag skulle vi dra til et marked. Det tok lang tid før vi fant det. Markedet het Ya show. I Ya Show markedet var det fem etasjer. Jeg gikk opp i 4.etasje. Der kunne jeg kjøpe leker. Det var en mann som gjord noe sånn at en metallsnurrebass kunne fly, og det var skikkelig KULT. Det var ingenting som holdt den oppe, så jeg kjøpte den. Rett ved siden av kjøpte jeg meg en dagbok som jeg skriver i. Etter å ha gått litt i markedet så vi en birdie. Den måtte vi kjøpe. Når vi kom ut av makedet ville en dame spille birdie med meg. Vi holdt på i ca 20 min, så dro vi hjem. Det var skikkelig artig!isak

1 kommentar

 1. hei
  din kommersielle snysekk
  farmor sitter her og venter på innlegg fra deg
  hun ber meg fortelle om et innslag hun så på dagsrevyen i går kveld.

  etter regjeringsskiftet skal det nå startes et forsøks -opplegg i skolen. De skal teste ut om det er mulig med leksefri skole.

  Første del av forsøket går ut på at elevene får leksefri fra 22. november i år til 15. februar neste år. Så holdes det tester/prøver før en går over i periode 2.
  I periode 2 gis det dobbelt så mye lekser som i dag. Det vil si at fra 15.februar og til 21.juni får alle elevene dobblet så mye lekser som vanlig.
  Fire steder er plukka ut til å være med i forsøket. Vennesla, Sjåk, Brandbu og alle Tromsø-skolene.

  Ha fortsatt god helg!

  Farmor og resten av bunshen hilser

  ikke fru Jacobsen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s