Himmeltempelet

Vi skulle til Temple of Heaven. Det var ganske kult der. Jeg og Kaisa så en fyr som gjorde noen kule triks med diabolo. Etter å ha gått et stykke så vi en gammel mann som danset imens han heiv og tok i mot en pute. Etter på så jeg og kaisa noe som lignet på en lekeplass. Men det var bare gamle som lekte. Det viste seg ar det var en treningpark. Jeg og Kaisa ville også prøve. Det var ganske morsomt. Litt senere så vi noen gamle folk som spilte en sport som heter birdie. Det så ganske morsomt ut!!! 😀

20131119-223803.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s