Desigual-heaven

Tenk å legge seg i en seng full av dine favorittklær! Nå vet jo de fleste at jeg er glad i klær, spesielt kjoler, og har til tross for at jeg ikke er så opptatt av merkeklær funnet meg et spansk klesmerke som heter Desigual. Artige klær med mange detaljer, og bruk av mye fine stoffer. Fargerike, og i størrelser som passer meg. Nå har det seg sånn at disse klærne lages i Kina, og det viste seg at Cindy, vår husvertinne elsker nettop Desigual klær, så vi har før jeg kom hit lagt våre hoder sammne, og fått bestilt kjoler, gensere, vesker og jakker til meg og Kaisa. Alt lå spredt utover senga vår da vi kom -HEAVEN. Så det ble moteshow på rommet! Hadde pakket lite med oss med tanken på dette, men vet da sannelig om vi får med oss alt videre. Posten ligger heldigvis bare to kvartaler unna…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s