Vi erobret den kinesiske mur!

I dag dro vi til den kinesiske mur som er 6400 km. Det var to måter å komme seg opp på muren, og tre måter å komme seg ned. For å komme seg opp kunne man gå eller så kunne man ta taubane. Vi tok taubane. Når vi kom opp på muren så vi det at det var bratt noen steder og flatt andre steder. Vi begynte å gå den bratte veien. Det tok sin tid før vi kom helt opp. Der tok vi oss en pause, og tok en snickers vær. Vi gikk litt ned, så stoppet vi for at Kaisa kunne tegne den kinesiske mur. Etter å ha gått ca tre timer så dro vi ned. Å som jeg sa i sta. Man kunne gå, man kunne ta taubane, eller man kunne ta en slags rutsjebane som het Toboggan. Den var 1590 m lang. Å den kan jeg love deg at du kommer til å like vis du prøver den!!!

😀 Isak

kinesiske-mur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s