Skumle maneter 😟🐙

image

Nå er vi kommet til en øy som heter Phu Quoc. Det første vi gjorde når vi kom til bungalowen var å gå ned til stranden. Vi skal bli på Phu Quoc i tolv dager, kansje seksten dager. Neste dag når vi dro ned på stranden så vi mange ekle maneter 😨. Fordi det er så STYGGE maneter soler vi oss bare. Den tredje dagen var det også mange STYGGE og en av dem var ganske stor. Jeg så en rar manet som så ut som den hadde noen hjerner istede for tråder, EKELT. Når det begynte å bli mørkt dro vi for å spise middag. Når vi skulle tilbake til bungalowen begynte det å pøs regne, så vi ble sjikkelig våt.

Hilsen Isak

4 kommentarer

 1. Heia Kjempeflott bilde av dokker, som vanlig. Flott å lese Isak. Høres ut som dokker storkose dokker. Er på besøk hos farmor i Stokmarknes. Skal hilse fra farmor og ho ønske dokker en flott ferie:-). Så nå blir det soling i 12 dager. Ha en kjempefin ferie videre. Stor klæm fra onkel Yngve. :-)) Hils mamma fra meg.

  Sendt fra min iPad

  Den 15. des. 2013 kl. 16:31 skrev Baltos reise :

  > >

 2. Isak og Kaisa. Glemte å si at æ blir her hos farmor til tirsdag, så hvis dokker har lyst å skrive til farmor så kan dokker skrive melding på bloggen så skal æ lese brevet for henne. 🙂 Take care og Koz dokker så masse.

  Sendt fra min iPad

  Den 15. des. 2013 kl. 16:31 skrev Baltos reise :

  > >

 3. isak

  hvis vi skulle fortsette quizen
  hvem ville kaisa si var favorittonkelen hennes?
  den aller største og beste nord for stjørdal

  svar:
  garantert ikke fru jacobsen

  ikke fru jacobsen
  hilser

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s