Skumle maneter 😟🐙

image

NĂ„ er vi kommet til en Ăžy som heter Phu Quoc. Det fĂžrste vi gjorde nĂ„r vi kom til bungalowen var Ă„ gĂ„ ned til stranden. Vi skal bli pĂ„ Phu Quoc i tolv dager, kansje seksten dager. Neste dag nĂ„r vi dro ned pĂ„ stranden sĂ„ vi mange ekle maneter 😹. Fordi det er sĂ„ STYGGE maneter soler vi oss bare. Den tredje dagen var det ogsĂ„ mange STYGGE og en av dem var ganske stor. Jeg sĂ„ en rar manet som sĂ„ ut som den hadde noen hjerner istede for trĂ„der, EKELT. NĂ„r det begynte Ă„ bli mĂžrkt dro vi for Ă„ spise middag. NĂ„r vi skulle tilbake til bungalowen begynte det Ă„ pĂžs regne, sĂ„ vi ble sjikkelig vĂ„t.

Hilsen Isak

Reklamer

4 kommentarer

 1. Heia Kjempeflott bilde av dokker, som vanlig. Flott Ä lese Isak. HÞres ut som dokker storkose dokker. Er pÄ besÞk hos farmor i Stokmarknes. Skal hilse fra farmor og ho Þnske dokker en flott ferie:-). SÄ nÄ blir det soling i 12 dager. Ha en kjempefin ferie videre. Stor klÊm fra onkel Yngve. :-)) Hils mamma fra meg.

  Sendt fra min iPad

  Den 15. des. 2013 kl. 16:31 skrev Baltos reise :

  > >

 2. Isak og Kaisa. Glemte Ă„ si at ĂŠ blir her hos farmor til tirsdag, sĂ„ hvis dokker har lyst Ă„ skrive til farmor sĂ„ kan dokker skrive melding pĂ„ bloggen sĂ„ skal ĂŠ lese brevet for henne. 🙂 Take care og Koz dokker sĂ„ masse.

  Sendt fra min iPad

  Den 15. des. 2013 kl. 16:31 skrev Baltos reise :

  > >

 3. isak

  hvis vi skulle fortsette quizen
  hvem ville kaisa si var favorittonkelen hennes?
  den aller stĂžrste og beste nord for stjĂžrdal

  svar:
  garantert ikke fru jacobsen

  ikke fru jacobsen
  hilser

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s